Warning: Creating default object from empty value in /home/svviltnl/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Gastenboek > SV Vilt

Naam *
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 6=

(15)
(15) sv sibbe
zondag, 28 april 2013 20:32

28e mini voetbaltoernooi S.V Sibbe
Zaterdag 25 en zondag 26 mei 2013
Wedstrijden voor dames,heren en jeugd teams
Geoefende of recreanten poules
Inschrijven kan via www.svsibbe.nl
Inschrijven tot 10 mei a.s

(14) Jan Janssen
zondag, 4 november 2012 13:13
url  email

Het Kerst kadoo 2012 : de Fortuna Sittard voetbal techniek dagen op 27 - 28 en 29 december.
Weer onder leiding van techniek trainer Jan Janssen en oud trainer van Marc van Bommel , Kevin Hofland , Fernando Ricksen en Dany Hoesen trainen jullie op ons complex. Zolang het weer toelaat trainen wij buiten anders beschikken wij over een grote sport hal. Voor €175 ontvangen jullie een Masita pakket, iedere dag warme lunch. iedere dag voldoende drinken en je krijgt de mogelijkheid om te trainen zoals de talenten van de Fortuna Sittard opleiding. LET OP............... bij slecht weer trainen wij indoor waardoor maar een beperkt aantal kan deelnemen Dus ....reageer snel om zoals het vorige jaar teleurstellingen te voorkomen. Dus VOL is VOL. Schrijf je in op: www.voetbalschooljanjanssen.nl of kijk ook op www.fortunasittard.nl (jeugd)

(13) Rkasv
zondag, 9 september 2012 19:03

Hallo voor komende zondag staat de wedstrijd rkasv6-vilt3 gepland kunnen jullie ivm het wk
Wielrennen dan wel komen of wordt alles afgesloten en moet de wedstrijd soms verplaatst
Worden.laat maar even iets weten op bovenstaand mailadres zodat we op tijd weten waar we aan
Toe zijn.
Gr.leider RKASV 6

(12) J,Janssen
woensdag, 5 september 2012 14:39
url  email

Fortuna Sittard organiseert; de MOSA voetbaltechniek dagen in de herfst vakantie op17-18 en 19 oktober.
Alle voetbaler (sters) krijgen nu de mogelijkheid om 3 dagen onder leiding van Fortuna trainer Jan Janssen en ex Wiel Coerver pupil te trainen zoals de voetbal talenten van de Fortuna opleiding.
Wil je nu reeds aanmelden? of wil je meer info, ga dan naar www.voetbalschooljanjanssen en ga naar ;clinics en inschrijven en naar Mosa herfst clinic en vul je gegevens in en verstuur. Kijk ook op www.fortunasittard.nl (jeugdnieuws).

(11) sjeng
zondag, 26 augustus 2012 17:16

jazeker

(10) C.Paulissen
dinsdag, 26 juni 2012 16:40

Beste vrienden, sportvrienden, voetbalvrienden,
Op woensdag 04 juli a.s. zal om 19.00 uur de wedstrijd SVME – MVV Maastricht
worden gespeeld. Plaats van handeling is Sportpark SVME, Pisartlaan 3, Mariadorp Eijsden.
Het is de eerste oefenwedstrijd van MVV in de voorbereiding op een nieuw seizoen in de Jupiler League. Bent u benieuwd naar de nieuwe spelers in de selectie van MVV, of wilt u zien met welke spelers SVME de competitie in zal gaan of wilt u gewoon naar een leuke pot voetbal komen kijken? Dat kan; u bent van harte welkom bij SVME!
Tot ziens op woensdag 04 juli 2012 aanvang 19.00 uur,
Carlos Paulissen
PR & Communicatie SVME

(9) Arthur
maandag, 18 juni 2012 15:41

Indeling 6A

Amstenrade
Sv epen
Iason
Keer
Puth
rksvb
schinveld
sibbe
slenaken'63
SVA
Vilt
Wijlre

(8) Leo Club Sarolea Heerlen
maandag, 4 juni 2012 01:30

The Lion King Trophy voor de Orange Kids Foundation op zaterdag 30 Juni 2012!
Op zaterdag 30 Juni 2012 organiseert Leoclub Sarolea Heerlen “The Lion King Trophy” in het Sport & Leisurepark te Landgraaf. The Lion King Trophy is het nieuwe sportevent waarbij bedrijven, verenigingen en vrienden elkaar zullen uitdagen tijdens een ludieke zes-kamp. Het wordt een gezellige en sportieve middag voor slechts €15,00 per persoon, inclusief lunch en aansluitend een heerlijke barbecue. Deze hele middag zal in het teken staan van de Orange Kids Foundation.
Het event wordt medemogelijk gemaakt door diverse sponsoren, waardoor de opbrengsten van deze dag ten goede komen aan de Orange Kids Foundation. Deze organisatie bezorgt kinderen in minder welvarende landen een lach op hun gezicht door sportdagen te organiseren. Het zou geweldig zijn als wij, samen met jullie, ons steentje hier aan bij kunnen dragen! Dus grijp deze kans en laat zien dat jouw vereniging meer is dan alleen een voetbalclub!
Schrijf je nu in met een team van 6-8 personen en strijd mee om de titel: The Lion King!
Meer informatie en aanmelden kan via: www.leoclubsaroleaheerlen.nl

(7) sv sibbe
woensdag, 18 april 2012 17:02

Gezellig slot van de competitie samen met je team een toernooitje voetballen.
Kom dan op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2012naar het 27 ste minivoetbaltoernooi
van S.V Sibbe ( gem. Valkenburg a/d Geul ,zuid Limburg )
Dit toernooi wordt georganiseerd voor dames, geoefende en recreanten teams.
Een team bestaat minimaal uit 5 en maximaal 8 personen.
Het toernooi wordt per dag uitgespeeld. Inschrijfkosten 25 euro per team per dag.
Inschrijven kan via www.svsibbe.nl
Informatie en of inlichtingen jo.milinda@planet.nl
Kamperen is mogelijk op” camping de Linde” naast sportcomplex S.V Sibbe

(6) Bert F
zondag, 20 november 2011 21:40

proficiat met de 3-1 overwinning!